Scroll Top

PRODAJA SMO LJUDJE

Prodajnice in prodajniki smo ljudje z dobrimi medsebojnimi odnosi. Zaposleni nikoli nismo samo številka, podpiramo človeka kot celoto. Nove ideje in pobude so vedno dobrodošle. Ni norih oziroma nemogočih idej, so samo ljudje, ki si dovolijo sanjati in tisti, ki ne.

PRODAJA SMO LJUDJE

Naše prodajnice in prodajniki smo ljudje z dobrimi medsebojnimi odnosi. Zaposleni nikoli nismo samo številka, podpiramo človeka kot celoto. Nove ideje in pobude so vedno dobrodošle. Ni norih oziroma nemogočih idej, so samo ljudje, ki si dovolijo sanjati in tisti, ki ne.

LABORATORIJSKA HUMANA MEDICINA IN DIAGNOSTIKA

Zdravnikom pomagamo postaviti diagnozo, spremljanje bolezni in prepoznavanje sumov na novonastalo stanje. Z našim širokim programom diagnostičnih analizatorjev, reagentov in pomožnega inventarja smo prisotni v vseh diagnostičnih laboratorijih širom Slovenije.

FARMACIJA

Farmacija kot znanstvena veda o zdravilih skupaj s farmacevtiko, ki se ukvarjata z načrtovanjem in izdelavo farmacevtskih pripravkov (zdravil) ključno prispevata k razvoju družbe. Naš program je prisoten tako v lekarnah, kot pri večjih farmacevtskih proizvajalcih. Pester nabor aparatov, kemikalij in zaščitne opreme tvorijo zaokroženo ponudbo za farmacevtske kupce.

RAZISKAVE IN RAZVOJ

Raziskovanje je sistematično ustvarjalno delo s katerim se razširja in izboljšuje znanje o ljudeh, naravi in družbi ter se uporablja za iskanje rešitev. Tesno sodelujemo z raziskovalnimi inštitucijami in jih podpiramo z informacijami in pestrim programom, ki uspešno rešuje njihove vsakodnevne izzive.

INDUSTRIJA

Industrija je gonilo gospodarstva in ena pomembnejših dejavnosti, v kateri smo prisotni kot ponudnik aparatur za pripravo vzorcev. Imamo zelo širok program analiznih aparatov, mikroskopije, potrošnega materiala in kemikalij.

OKOLJEVARSTVO

Okoljevarstvo v ospredje postavlja problematiko onesnaževanja in degradacijo okolja, v katerem biva človek. Z našim programom aparatur za analizo voda, tal in zraka smo prisotni v skoraj vseh okoljevarstvenih inštitucijah. Na tak način dodatno ozaveščamo kupce o pomenu varstva in skrbi za naše okolje.

NAŠI KUPCI SO ZADOVOLJNI KUPCI
NAŠI KUPCI O NAS
SANJA ČABRAJA
MEDICINSKA FAKULTETA LJUBLJANA, INŠTITUT ZA BIOLOGIJO CELICE

Mikro+Polo je zanesljivo podjetje, s katerim sodelujemo že vrsto let. Še posebej bi pohvalila prodajne predstavnike in serviserje.

MOJCA KLARIČ
PLASTIK SI, PROIZVODNJA PLASTIČNIH IZDELKOV, d.o.o.

Z vašimi storitvami sem zelo zadovoljna. Ste zelo odzivni, strokovni in korektni, se hitro odzivate in nudite strokovno pomoč.

ALBINA GABROVŠEK, višja medicinska sestra
SPLOŠNA BOLNIŠNICA CELJE, CENTRALNA STERILIZACIJA

Sodelovanje z vašim podjetjem je na našem področju dobro. Z izdelki in vašimi prodajnimi predstavniki smo zelo zadovoljni.

MIKRO+POLO MARKET

3% popust za vsa spletna naročila