Scroll Top

PRODAJNI PROGRAM LABORATORIJ

 Izberite ustrezno kategorijo, nato pa iz širokega nabora znamk in izdelkov poiščite tistega, ki ga želite in preverite zalogo na Marketu.

PRODAJNI PROGRAM LABORATORIJ

Izberite kategorijo in izmed širokega nabora znamk in izdelkov poiščite tistega, ki ga želite in preverite zalogo na Marketu.

APARATI

Širok asortiman aparatov za različna področja – za kemijsko, fizikalno in elementarno analizo, pripravo vzorcev, biološke znanosti ter hlajenje in zamrzovanje.

BIRETE IN DISPENZERJI

Nepogrešljivi pripomočki za delo v laboratoriju; od avtomatskih, digitalnih, do modularnih, poševnih in ravnih. Ponujamo tudi dodatke, kot so pipice in žogice.

CELIČNA IN MOLEKULARNA BIOLOGIJA

Visokokakovostni aparati, širok program potrošnega materiala ter reagenti za celično in molekularno biologijo.

EKSTRAKCIJA IN DESTILACIJA

Ekstraktorji po Soxhletu, hladilniki, pripadajoči potrošni material in aparati za destilacijo.

FARMACEVTIKA

Širok nabor farmacevtskih surovin in inovativni izdelki za magistralne pripravke (učinkovine in pomožne snovi, zdravilne rastline, mazilne podlage ipd.), izdelki s področja ovojnin ter aromaterapije.

FILTRACIJA

Vakuumske črpalke, filtri, filtrirni lončki, filtrirni papir različnih izvedb, sistemi za vakuumsko filtriranje in tesnila.

HUMANA MEDICINA IN DIAGNOSTIKA

Izdelki s področja laboratorijske humane medicine: imunologije, koagulacije, klinične kemije, histologije in citologije z vsemi pripadajočimi specifičnimi podpodročji za ugotavljanje zdravstvenega stanja pacientov.

KALIBRACIJE

Opravljamo vse vrste kalibracij v lastnem akreditiranem kalibracijskem laboratoriju, certificiranem s Slovensko akreditacijo. Kratek odzivni čas.

KEMIKALIJE

Smo največji ponudnik kemikalij v Sloveniji. S kemikalijami vrhunske kakovosti vam pomagamo reševati najzahtevnejše izzive in tako sodelujemo pri novih odkritjih. Odkrijte blagovne znamke vodilnih svetovnih proizvajalcev.

KOLEKCIJA OBLAČIL

Lastna modna kolekcija za laboratorije »LABSOME«: laboratorijski plašči, udobni cokli, kemijske nogavice, majice, hoodiji … Izberite svoj modni kos in zasijte od glave do pet.

KROMATOGRAFIJA

Širok nabor izdelkov renomiranih proizvajalcev: brizge in pribor, kartuše SPE, kolone in predkolone (HPLC in LC/MS, GC in GC/MS), viale in pripomočki, potrošni material za GC, izdelki za pripravo vzorcev.

LABORATORIJSKI PRIBOR

Celovita ponudba izdelkov s področja laboratorijskega pribora – izdelki iz stekla, plastike, merilni izdelki, eksikatorji in še mnogo več.

LABORATORIJSKI PRIPOMOČKI

Vse, kar potrebujete za vaš laboratorij. Smo zastopnik svetovnih proizvajalcev laboratorijskih pripomočkov, ki smo jih razdelili glede na različna področja vašega dela.

LABORATORIJSKO POHIŠTVO

PREGL SYSTEM – Sodobno in tehnično dovršeno laboratorijsko pohištvo s poudarkom na modularnosti, prilagodljivosti in varnosti.

PREGL DIGITAL – Digitalni laboratorijski inventar kemikalij in sistem za upravljanje informacij.

MERILNI INŠTRUMENTI

Vse za merjenje na enem mestu – od najbolj enostavnih indikatorskih lističev in papirčkov, do izjemno inovativnih in kompleksnih sistemov za nadzor različnih parametrov v laboratoriju in drugod.

MIKROBIOLOGIJA

Širok asortiman vrhunskih izdelkov renomiranih proizvajalcev za klinično in industrijsko mikrobiologijo.

MIKROSKOPIJA IN PRIPRAVA VZORCEV

Celoten spekter potrošnega materiala za pripravo vzorcev in pripadajočih kemikalij: fiksativi, dekalcinacija, procesiranje, barvila in ostali reagenti.

NEVERJETNO

Zmagovita ekipa izdelkov po znižanih cenah! Preverite našo aktualno NEVERJETNO ponudbo izdelkov, ki vam jih ponujamo po znižanih cenah.

PIPETIRANJE IN PRIBOR

Aparati za pipetiranje, pipete, konice pipet, pripomočki za pipetiranje in širok nabor potrošnega materiala.

RAVNANJE Z ODPADKI

Absorbenti, posode, zaboji in vrečke za odpadke, sodi za kemikalije in topila.

TLA IN GRADBENI MATERIALI

Oprema za fizikalne in elementarne analize materialov.

UČILA ZA ŠOLE

Širok asortiman izdelkov za učno področje kemije, biologije in fizike.

VETERINARSKA MEDICINA

Laboratorijska veterinarska medicina dandanes z raziskavami dosega zavidljive rezultate, s pravimi izdelki pa lahko diagnozo postavimo veliko hitreje in bolj kakovostno.

VODA

Celovita ponudba za popolno analizo, monitoring in čistost podtalnih, pitnih in odpadnih voda – aparati in potrošni material.

VZORČEVANJE

Izdelki za vzorčevanje vode (diverji, naprave za merjenje nivoja vode, sonde ipd.), vzorčevanje zemlje (merilci vlage v prsteh, seti za vzorčevanje, vzorčevalniki sedimentov), vzorčevanje trdnih in praškastih delcev ter vzorčevanje prahu.

ZAŠČITA

Izdelki za popolno zaščito delovnega okolja in ljudi.

ZRAK IN METEOROLOGIJA

Merilniki delcev prahu, nanodelcev, prahu emisij in imisij. Stacionarne in mobilne enote. Oprema za meteorološke raziskave.

MIKRO+POLO MARKET

3% popust za vsa spletna naročila

Skrb za zadovoljstvo kupcev nam je zelo pomembna
NAŠI KUPCI O NAS
NATAŠA ŠTEFIČ, vodja kakovosti
PIVKA PERUTNINARSTVO d.d.

Z dosedanjim sodelovanjem z vašim podjetjem sem zelo zadovoljna. Imate zelo prijeten kader, ki je hitro odziven in strokoven. Vaši izdelki so zadovoljili vsa moja pričakovanja.

NATAŠA POLLAK KRISTL, dipl. biolog.
MEDICINSKA FAKULTETA LJUBLJANA, INŠTITUT ZA ANATOMIJO

S sodelovanjem z vašim podjetjem smo zelo zadovoljni, ker imate hiter odzivni čas, ste fleksibilni in prisluhnete našim potrebam.

JADRANKA LAURA, dipl.ing.lab.biomed., vodja laboratorija
PSIHIATRIČNA BOLNIŠNICA ORMOŽ

Naš poslovni partner ste že vrsto let. Strokovnost, kakovost, hitra odzivnost in pripravljenost priskočiti na pomoč so značilnosti vaše ekipe.