Scroll Top

PRODAJNI PROGRAM LABORATORIJ

Smo največji dobavitelj za laboratorije v Sloveniji. Rešimo lahko vsak problem, s katerim se srečate v eksperimentalnem okolju laboratorija.

PRODAJNI PROGRAM LABORATORIJ

Smo največji dobavitelj za laboratorije v Sloveniji. Rešimo lahko vsak problem, s katerim se srečate v eksperimentalnem okolju laboratorija.

PRODAJNA PODROČJA

Naš prodajni program je razdeljen na 5 prodajnih področij, za katere skrbi 30 strokovnih prodajnih predstavnikov z diplomami iz naravoslovja.

KATEGORIJE IZDELKOV

Naš prodajni program obsega več kot 1 milijon izdelkov. Večino jih predstavljamo in ponujamo v MARKETU, prvi spletni aplikaciji za laboratorije v slovenskem jeziku.

NAŠI DOBAVITELJI

Smo zastopniki najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev s celega sveta. Ponujamo celovite rešitve, ki zajemajo vse potrebe v vseh vrstah laboratorijev.

POENOSTAVITE POSLOVANJE
SPLETNA PRODAJA

Postanite uporabnik naše spletne aplikacije MARKET in si pridobite številne ugodnosti!

POSVETIMO SE VAM
KLASIČNA PRODAJA

Pokličite nas na 080 61 40 ali nam pišite. Z veseljem vam bomo pomagali, lahko pa vas tudi obiščemo.

IZPOLNJUJEMO DANE OBLJUBE

Odgovornost do kupcev zagotavljamo s kakovostnimi izdelki, kratkimi dobavnimi roki in konkurenčnimi cenami. Gradimo partnerske odnose in izpolnjujemo dane obljube. Našim kupcem obenem zagotavljamo specifična znanja, v panogi uveljavljene metode in orodja za obvladovanje posameznih delovnih procesov.

IZPOLNJUJEMO DANE OBLJUBE

Odgovornost do kupcev zagotavljamo s kakovostnimi izdelki, s kratkimi dobavnimi roki in konkurenčnimi cenami. Predvsem pa gradimo partnerske odnose in izpolnjujemo dane obljube. Našim kupcem obenem zagotavljamo specifična znanja, v panogi uveljavljene metode in orodaj za obvladovanje posameznih delovnih procesov.

0
prodajnih predstavnikov
0
letnih prodajnih obiskov
0
priznanih dobaviteljev

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Naše osnovno poslanstvo je rešiti kupcu vsak problem, s katerim se sreča v eksperimentalnem okolju laboratorija. S prisotnostjo širokega spektra izdelkov v strokovnem okolju, dajemo prispevek k raziskovanju in izobraževanju ter zagotavljamo visok nivo izdelkov in poslovanja, zadovoljstva zaposlenih, predvsem pa naših poslovnih partnerjev.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Naše osnovno poslanstvo je rešiti kupcu vsak problem, s katerim se sreča v eksperimentalnem okolju laboratorija. S prisotnostjo širokega spektra izdelkov v strokovnem okolju dajemo prispevek v raziskovanje in izobraževanje ter zagotavljamo visok nivo izdelkov in poslovanja, zadovoljstva zaposlenih, predvsem pa naših poslovnih partnerjev.

PRISTNOST

Dobri odnosi znotraj tima se kažejo v pristnih odnosih do naših kupcev. Dobre prakse vedno prenašamo naprej in smo veseli, da nam z vsakim letom sledi več in več poslovnih partnerjev.

STROKOVNOST

Naša prodajna ekipa je izjemna mešanica, pestra tako po programih, kot po osebnostih. Smo kot človeški periodni sistem, kjer vsak posameznik deluje dobro, še bolj izjemni pa smo kot celota.

POŠTENOST

Dobri prodajalci znajo poslušati, čutijo enako kot kupci, verjamejo v izdelke, ki jih prodajajo. So pošteni, radovedni in prilagodljivi. In točno takšna je naša prodajna ekipa.

ZAVEZA ZA BOLJŠI JUTRI

Zrasli smo v podjetje, ki se ne ukvarja samo s prodajo, ampak tudi s proizvodnjo in svetovanjem. Način interakcije je danes drugačen. Kot strokoven in kompetenten partner kupcem pomagamo pri odločitvi za izdelke, ki najbolje zadovoljujejo njihove potrebe, obenem pa so za nas strateškega pomena in imajo visoko dodano vrednost.

Ker nam je mar.

BIOFARMACEVTIKA

Našim kupcem s pomočjo vrhunskih izdelkov pomagamo in svetujemo pri razvoju inovativnih metod za boljši jutri.

BIOLOŠKE ZNANOSTI

Sodelujemo z laboratoriji za diagnostiko genetskih obolenj, ki izvajajo hitrejše, zanesljivejše, kvalitetne in dostopne rezultate.

RAZISKAVE

Podpiramo raziskave na najvišjih nivojih na področjih pomembnih v znanosti, predvsem pri biofarmacevtiki, analizi in detekciji različnih materialov, strukturah in dinamiki biološko pomembnih (makro)molekul … ter njihovih interakcij.

MIKROBIOLOGIJA

Bolnikom omogočamo dostop do najboljše in najprimernejše tehnologije ter diagnostičnih rešitev za njihovo zdravljenje. Tako dodajamo svoj del k izboljšanju zdravja ljudi okoli nas.

ZAUPAJO NAM

Ponosni smo, da nas številna podjetja prepoznavajo kot najboljšega specializiranega dobavitelja laboratorijske in procesne opreme, pribora ter kemikalij. Pridružite se veliki družini tistih, ki nam zaupajo.

PRI NAS SO KUPCI ZMERAJ NA PRVEM MESTU
NAŠI KUPCI O NAS
MAJA POPOVIČ
INŠTITUT ZA VARSTVO PRI DELU IN VARSTVO OKOLJA MARIBOR

Vse, kar potrebujemo za naš laboratorij, dobimo na enem mestu. V celoti smo zadovoljni z vašo ponudbo, predvsem bi poudarila korekten in prijazen odnos do naročnikov.

MILENA BELŠAK, dipl. medicinska sestra
UKC MARIBOR, CENTRALNA STERILIZACIJA

Z vašim podjetjem smo zelo zadovoljni, saj je vaše delo korektno, strokovno in ažurno. Osebje je prijazno in zelo prijetno, obvlada in pozna izdelke, ki jih prodaja. Tudi z izdelki, ki jih kupujemo, smo zadovoljni, saj so poleg tega, da so kvalitetni, tudi cenovno ugodni.

JURIJ OMAHEN
UNIVERZA V LJUBLJANI, VETERINARSKA FAKULTETA

Pohvaliti moram vaš odnos do kupcev, saj ste vedno pripravljeni odgovarjati na zastavljena vprašanja. Ste odličen kolektiv in upam, da boste v takšnem teku tudi nadaljevali. Celotni ekipi podjetja želim veliko poslovnih uspehov.

MIKRO+POLO MARKET

3% popust za vsa spletna naročila

KAJ PONUJA MARKET?
MARKET JE VEDNO ODPRT

3 % popust za vsa spletna naročila.

30 minut od povpraševanja do ponudbe.

24/48 urni dobavni rok izdelkov iz zaloge.

IZJEMNA PONUDBA

Neverjetna ponudba izdelkov za laboratorij.

Klub zvestobe – vsak nakup šteje!

Brez začetne investicije.

UČINKOVITOST

Optimizacija vaših zalog.

Avtomatizacija poslovnih procesov.

E-pogodbe in povezljivost med sistemi.

PRILAGODLJIVOST

Različne pravice dostopa uporabnikov.

Privlačna uporabniška izkušnja.

Tehnična podpora.