Scroll Top

TUKAJ SMO, DA VAM SVETUJEMO.

Kontaktirajte nas, če želite več informacij o izdelkih in storitvah iz naše ponudbe, možnostih plačila in dostave ali imate kakršno koli drugo vprašanje. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali. 

MIKRO+POLO, družba za inženiring, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

Naslov:

Zagrebška cesta 22

2000 Maribor

Slovenija

Delovni čas:

ponedeljek-četrtek: 08:30 – 14:30

petek:  08:30 – 13:30

sobota, nedelja in prazniki: zaprto

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Stroški obdelave naročil, se obračunajo:

 • Če si ponudbo pridobite preko spletne trgovine Market, se stroški obdelave v višini 10,00 € obračunajo za vsa naročila, katere skupna neto vrednost ne presega 50,00 €.
 • Če vam ponudbo pripravimo mi, se stroški obdelave v višini 15,00 € obračunajo za vsa naročila, katere skupna neto vrednost ne presega 200,00 €.

Stroški vključujejo pripravo ponudbe in naročila, odpremo ter transport naročenega materiala.

Stroški obdelave se plačajo tudi v primeru lastnega prevzema.

Ponudba, pridobljena v spletni trgovini, še ni naročilo. Prejeto ponudbo je potrebno potrditi z naročilnico / pisno potrditvijo. Po prejeti potrditvi ponudba preide v naročilo. Na mail prejmete uradno potrditev naročila.

Datumi dobave so točni in zaneslji za izdelke, ki so na zalogi v skladišču podjetja Mikro+Polo. Ob teh izdelkih je napisan predviden čas dobave 1-3 dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, je datum dobave okviren, saj je odvisen od zaloge pri dobavitelju.

Podatek o zalogi je bil realen v trenutku pridobitve ponudbe. Ob potrditvi vašega naročila je zaloga najverjetneje pošla. V izogib navedeni situaciji priporočamo čim hitrejšo potrditev ponudbe.

Najpogostejši razlogi:

 1. Dokler plačilo ni vidno v našem sistemu, je odprema izdelkov blokirana. Včasih lahko traja do 48 ur (od plačila do prenosa v naš sistem). Za hitrejšo dobavo nam lahko na podpora@mikro-polo.si posredujete potrdilo o plačilu in pošiljko boste, v kolikor je na zalogi, prejeli kak dan prej.
 2. Pri plačilu se niste sklicevali na številko ponudbe, zato plačila nismo znali vezati na vaše naročilo. Sklic pri plačilu je obvezen in nujen podatek.
 3. Popolna dobava. Če ste pri oddaji ponudbe označili, da želite popolno dobavo za celotno naročilo, obstaja možnost, da vseh izdelkov nimamo na zalogi. Naročilo boste prejeli, ko bomo v naše skladišče prejeli vse izbrane izdelke.
NAVODILA ZA UpORABO

Prenesite navodila za uporabo za vaš aparat.

POSTOPEK REKLAMACIJE

Seznanite se s postopkom reklamacije. Če je bila v blagu najdena napaka, sledite spodaj navedenim točkam.

V primeru, da ob prevzemu pošiljke opazite znake poškodb, kot so poškodba embalaže (ki je vidna že ob dostavi), manko vsebine (vidni so znaki odprtja) ali skrite poškodbe (poškodba blaga, lom in podobno) vas prosimo, da nas o tem takoj obvestite na elektronski naslov reklamacije@mikro-polo.si.

Paket je potrebno pustiti v enakem stanju, kot ste ga prejeli, ne da bi karkoli dodajali ali odstranjevali. Pri dostavni službi, ki vam je dostavila pošiljko (GLS, Cityexpress, Intereuropa) bomo sprožili postopek reklamacije in skupaj z njimi poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

V primeru uveljavljanja reklamacije je potrebno izpolniti obrazec za reklamacijo.

V primeru uveljavljanja reklamacije je potrebno izpolniti reklamacijski zapisnik. Izpolnjen obrazec nam pošljite na elektronski naslov: reklamacije@mikro-polo.si.

(Zaradi lažjega in hitrejšega reševanja reklamacije je potrebno na obrazcu navesti vse podatke z oznako *.)

Če je reklamacija upravičena, vam dodelimo številko reklamacijskega zapisnika, ki vam jo sporočimo na vaš elektronski naslov.

Ob vrnitvi blaga je potrebno priložiti izpolnjen obrazec za reklamacijo s številko reklamacijskega zapisnika, ki ste jo predhodno prejeli od nas. O vseh podrobnostih glede poteka vaše reklamacije vas bomo sproti obveščali.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE, POHVALO ALI PRITOŽBO

Če želite več informacij o našem prodajnem programu in storitvah, izpolnite kontaktni obrazec. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vsako mnenje za opravljeno storitev pripomore k temu, da jo naslednjič opravimo bolje. Če se želite pritožiti ali nas želite pohvaliti, nam kaj predlagati, nas spodbuditi ali svetovati, vas vljudno vabimo, da nam to sporočite.

  besomeone.

  MODNA KOLEKCIJA ZA
  LABORATORIJE
  VRHUNSKA KAKOVOST IN ELEGANCA
  MODNA KOLEKCIJA ZA
  LABORATORIJE