Scroll Top

Bifenilne LC KOLONE po akcijskih cenah

Do konca leta 2023 vam nudimo RESTEKOVE bifenilne kolone po akcijskih cenah!

Oglejte si ponudbo TUKAJ!

Vse cene so v EUR in ne vključujejo DDV-ja. Pridržujemo si pravico do spremembe cen in tiskarskih napak. Ponudba velja do 31. decembra 2023.

ALI STE VEDELI?

Imate težave z ločevanjem komponent s stacionarno fazo C18?

Rešitev vaših težav je kolona z bifenilno fazo, s katero se ne boste več obremenjevali s prekrivanjem vrhov, dolgim časom analize in slabo selektivnostjo za določene skupine spojin.

Bifenilne kolone so namenjene analizi spojin, kot so:

  • aromatični in zmerno polarni analiti, bipolarne snovi, hidrofilne aromatske spojine, močni dipoli, Lewisove kisline, konjugirane komponente, komponente s kondenziranimi obroči in negativno nabitimi funkcionalnimi skupinami;
  • droge, urin, hrana, kri;
  • steroidi;
  • zdravila in
  • metaboliti zdravil.

Bifenilne kolone so stacionarna faza tipa LC (USP L11). Lahko so SPP (»core shell«) ali FPP (»fully porous particle«). Dve fenilni skupini, vezani na osnovni silicijev dioksid, zagotavljata stabilno reverzno fazo z izboljšanimi π-π in blagimi steričnimi interakcijami. Kolone se lahko uporabljajo za bazične, kisle in nevtralne spojine. Še posebej so uporabne za ločevanje vrhov, ki se prezgodaj ločijo na fazi C18.

KAKO IZBRATI: SPP ALI FPP?

Superficially porous particles (SPP) postajajo vse bolj priljubljeni za zagotavljanje hitrejših in učinkovitejših analiz brez uporabe visokega tlaka UHPLC. Kadar je vaš cilj hitrost, Restek priporoča linijo kolon LC Raptor.

Raptor SPP kolone: Vrhunske kolone, ki združujejo hitrost analize s površinsko poroznimi delci (SPP ali “core shell”) in odlično selektivnostjo.

PREBERITE VEČ s klikom na sliko:

Zadrževanje analita v LC koloni je pomembno tudi za pridobivanje ostrejših in ožjih vrhov ter povečanje občutljivosti za MS-mass spec, in ko je temu tako, so popolnoma porozne kolone (FPP-fully porous particle), kot je Force LC, pripravljene za delo .

Force FPP (popolnoma porozni delci) kolone: dolgo obstojne, sledljive od lota do lota, enostaven prenos metod iz starih na nove HPLC in UHPLC aparate.

PREBERITE VEČ s klikom na sliko:

VIDEO KNJIŽNICA:

Kako izbrati stacionarno fazo?

Kako izbrati velikost LC delcev?

Kako izbrati dolžino kolone?