Scroll Top

Prejeli smo prestižno nagrado SME EnterPRIZE

SME EnterPRIZE je strateška pobuda Skupine Generali, ki je namenjena evropskim malim in srednje velikim podjetjem in spodbuja sprejemanje trajnostnih poslovnih modelov ter javno razpravo o trajnostnosti.

Nagradni natečaj SME EnterPRIZE je zaživel leta 2021 ob 190. obletnici Generalija in je bil letos izveden tretjič. Pobuda se izvaja v več evropskih državah, letos prvič pa so sodelovala tudi mala in srednje velika podjetja iz Slovenije.

Z natečajem se predstavljajo podjetja, ki delujejo kot ambasadorji trajnosti in so v svoje poslovne dejavnosti uvedla pomembne trajnostne pobude ter imajo obenem navdihujoče poslovne modele za druge podjetnike.

Slovenska zmagovalca natečaja sta podjetji Lumar IG d.o.o. (kategorija: Pozitiven vpliv na okolje) in Mikro+Polo d.o.o. (kategorija: Pozitiven vpliv na zaposlene, družbo in skupnost), ki prejmeta finančno nagrado v višini 10.000 EUR, ki ju podeljuje zavarovalnica Generali.

Izjemna predanost našega podjetja povečanju zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih, dajanju prednosti dobremu počutju zaposlenih in njihovih družin ter pozitivnemu vplivu na širše skupnosti je priznana z izvajanjem inovativnih praks in ukrepov. Odlikujejo nas številne pobude na področju družbene odgovornosti, zavezanosti trajnostnemu razvoju in ambiciozni načrti za prihodnost.