Scroll Top

Mednarodna konferenca Zveze evropskih združenj za zeolite

Z našim partnerjem partnerjem 3P Instruments smo z navdušenjem sodelovali na 9. mednarodni konferenci Zveze evropskih združenj za zeolite – FEZA. Bilo je neprecenljivo doživetje, polno novih spoznanj in navdihujočih srečanj z vrhunskimi strokovnjaki iz celega sveta.

Na tej pomembni konferenci smo imeli priložnost predstaviti tudi našo svetovno inovacijo – Pregl Digital, ki predstavlja pravi preboj v laboratorijskih skladiščih. Ponosni smo in verjamemo, da postavljamo nove trende v tej panogi.

Pregl Digital je revolucionarna rešitev, ki omogoča natančno sledenje in upravljanje inventarja v laboratorijskih skladiščih. S pametnimi senzorji, povezljivostjo v oblaku in intuitivnim uporabniškim vmesnikom omogoča laboratorijem, da optimizirajo svoje postopke skladiščenja, zmanjšajo izgube in povečajo učinkovitost dela.

Na konferenci smo imeli priložnost predstaviti vse prednosti Pregl Digitala ter deliti svoje izkušnje in znanje z ostalimi udeleženci. Dobili smo izjemno pozitiven odziv, kar potrjuje, da smo na pravi poti in da naša inovacija resnično izpolnjuje potrebe laboratorijskih skupnosti.

S ponosom se oziramo nazaj na to celotedensko konferenco FEZA, kjer smo bili del odličnih predavanj, razprav in povezovanj z drugimi strokovnjaki. Hvaležni smo za to priložnost in se veselimo nadaljnjega razvoja Pregl Digitala ter naše prisotnosti na prihodnjih dogodkih.

Hvala vsem, ki ste nas podprli in se nam pridružili na tej poti inovacije v laboratorijskih skladiščih. Skupaj gradimo prihodnost, kjer tehnologija in znanost stopata z roko v roki.

FEZA-2