Scroll Top

Dan odprtih vrat Doma pod Gorco – dobrodelni golaž

Dom pod gorco je organiziral dan odprtih vrat, ki ga vsako leto združijo z dobrodelnostjo. Med številnimi dejavnostmi je potekalo tudi dobrodelno kuharsko tekmovanje, kjer so ekipe prostovoljcev tekmovale v kuhanju jedi po lastnih receptih v kotličkih.

Prodaja teh jedi obiskovalcem je omogočila zbiranje sredstev, ki so bila namenjena izboljšanju življenja in skrbi za dementne stanovalce doma. Strokovno ocenjevanje jedi je bilo zaupano izkušenim slovenskim chefinjam in chefom, med njimi pa so bili tudi priznani kuharski mojstri.

Naše podjetje je zastopala ekipa, ki jo je vodil glavni kuhar Nino, izkušen strokovnjak na področju kuhanja golaža. Ob njem so bili še njegovi pomočniki: Aleksander, dolgoletni kuhar z izjemnim čutom za začimbe, Samo, specialist za pripravo mesa, ter Mirjana, izkušena kuharica s posebnim znanjem pri uporabi zelišč in začimb.

Skupaj so se trudili ustvariti popolno kombinacijo okusov in tekstur ter tako pripraviti najboljši pohorski golaž s prekajenimi brusnicami, ki je navdušil obiskovalce in ocenjevalce.

DomPodGorco-2