Scroll Top

Zabava za zgodovino

Globoko pod Mariborom smo na svoj edinstven način praznovali izjemnih 40 let podjetniške zgodbe.

Svoja prva štiri desetletja smo obeležili s pompozno in živahno zabavo v mističnih globinah Vinagove kleti, ki je za eno noč postala prizorišče modne revije, umetniškega šova in elektronske glasbene zabave.

Vinag-2

Da je podjetje le prazna stavba brez predanih zaposlenih, je poudaril generalni direktor Marko Podgornik Verdev v intervjuju z Natalijo Veronik in Borom Greinerjem ter razkril nekaj prihajajočih načrtov, med njimi tudi idejo o novem, velikem skladišču z zeleno teraso na strehi.

Domišljen in mističen večer je dopolnila umetniška točka plesalke Tamie, ki je visela s stropa v kleti, na obroču in traku. Program se je dogajal na dveh glavnih prizoriščih, po prepletu zgodovine in intervjuju je sledila bleščeča modna revija, ki jo je posebej za ta dogodek pripravil mariborski modni oblikovalec David Hojnik, DH fashion. Manekenke in manekene je napovedal nastop nekdanje evrovizijske udeleženke Lea Sirk. Tudi nekaj zaposlenih se je preizkusilo v tej posebni vlogi in blestelo na modni brvi. Po reviji pa se je zabava nadaljevala vse do jutranjih ur, ko je oder prevzel priznani didžej Mike Vale.

Po zbranih prvih vtisih in po prebranih povratnih informacijah sodelavcev in poslovnih partnerjev je bil večer absolutnih presežkov v enem najlepših, a morda še vedno podcenjenih prizorišč daleč naokoli.