Scroll Top

Praznični eksperiment

Praznični eksperiment ali poslovna darila malo drugače

Ustvarjamo toplino v SRCIH in pomagamo otrokom Zavoda 13

Mikropolovci smo s pomočjo prazničnih pomočnikov – vrhunskim chefom z Michelinovo zvezdico Gregorjem Vračkom iz restavracije Hiša Denk in Petro Greiner s petimi prav posebnimi prijatelji izpod okrilja Zavoda 13 – poskrbeli za najbolj tradicionalno praznično Mikropecivo. To je nastalo po prav posebnem, skrivnem receptu.

Saj nas poznate …

Podjetje z največ kemije, kjer gradimo odnose, vključujemo vse in kjer šteje vsaka ideja.

Prazniki so čarobni tudi brez materialnega obdarovanja ali zgolj s skromnimi darovi pod smrečico. Veselje si lahko pričaramo z različnimi, prav posebnimi sestavinami in s številnimi pestrimi dogodki, kot so ogledi okrašenih mestnih središč, izdelovanje okraskov za smrečico, peka prazničnega peciva – prav te smo se lotili tudi mi. Takšne posebne, dobrodelno obarvane in začinjene z Michelinovo zvezdico.

Kakšnega eksperimenta smo se lotili letos?

Želja
Naša skupna želja je priti naproti staršem otrok Zavoda 13 in jim pomagati sofinancirati vsaj nekaj terapij, ki olajšajo njihovo zdravstveno stanje. Tako smo letošnja poslovna darila zavili v zgodbo s pomenom in s prazničnim pecivom razveselili naše poslovne partnerje in jih povabili, da se tudi oni pridržijo našemu eksperimentu.

Cilj
Skupaj z vami ustvarjamo toplino v SRCIH.

Potek
V dnevu, polnem smeha, smo si izmenjali številne zgodbice, želje in cilje. Določili smo 12 novoletnih biserov, ki smo jih obesili na smrečico. Naj vas opomnijo, da so lahko darila, tista nematerialna, še bolj večna in posebna.

Rezultat
Naj se leto 2022 zaključi z verižno reakcijo!

Sodelujoči
MIKROPOLOVCI smo s pomočjo prazničnih pomočnikov – vrhunskim chefom z Michelinovo zvezdico GREGORJEM VRAČKOM iz restavracije DENK in PETRO GREINER s petimi prav posebnimi prijatelji izpod okrilja ZAVODA 13, LANO, LARO, EMANUELO, CARLIJEM in LUKO – poskrbeli za najbolj tradicionalno praznično pecivo. To je nastalo po prav posebnem, skrivnem receptu. V dnevu, polnem smeha, smo izmenjali številne zgodbice in iskrene misli.

Verižna reakcija
Ko izbiramo in dodajamo radost v formulo življenja, se počutimo dobro. Ko se počutimo dobro, delamo dobro in ko delamo dobro, tudi drugi prepoznajo moč radosti. Naj se radost širi tudi v 2023.